28 apr. 2014

Stickcafe

Nu är det dags igen för stickcafe`:)) Tis 29/4 kl:18:00 på skafferiet i barnarp. Alla som bor i Jönköpingstrakten är jätte välkomna!!!! Ta`med ert handarbete och en peng till fika så syns vi:

26 apr. 2014

Stickad bolero klar :)






Nu är den stickade boleron till lilltjejen färdig och hon har godkänt den, då är mamma också nöjd. Den kommer att bli bra att ha`över hennes klänningar i sommar hoppas jag. Stickningen var riktigt rolig men när jag skulle plocka upp för resårkanten som går runt hela boleron då var jag inte glad, det var inte roligt.
Mönstret är från Sandnes och garnet manadarin medi också från Sandnes. 

22 apr. 2014

GARN!!!!!

Titta vad som kom med posten :) När man kommer hem efter en arbetsdag och hittar det här i brevlådan får man en lyckokänsla helt klart. Av det rosa garnet från Sandnes ska jag göra en topp till mig själv och det blå garnet från malabrigo slank bara med i beställningen man måste unna sig lite ibland eller hur.


14 apr. 2014

Stickad bolero på G....

Nu har jag börjat på ett litet projekt till lilltjejen igen, det är nog hon som får mest av det jag stickar och virkar. Hon är nog den som är mest tacksam också :) Det här ska bli en bolero mönster från sandnes och garnet mandarin medi också från sandnes. Det är ett perfekt garn att sticka en liten sommarbolero i.




8 apr. 2014

Stickad vårmössa

Det har blivit ännu en vårmössa till lilltjejen, denna gång är den stickad. Mössor är lagom små projekt att ta med sig om man ska åka någonstans plus att det känns som man aldrig kan få för många. Ibland undrar jag var alla hennes mössor är, men när jag tittar i hennes låda på fritids så brukar jag hitta ett antal mössor :) 





Den här mössan gjorde jag så här. Blomman på mössan är virkad och mönstret på blomman kommer från drops.

1 apr. 2014

Stickad herrtröja på G.....



Jag håller på för fullt  med att sticka  tröjan till sambon. Det kan se ut så här ibland när vovven blir lite otålig och jag BARA ska sticka ut varvet men det får man ta. Det är faktiskt rätt så mysigt. Det här med att jag bara ska sticka ut varvet har nog alla familjemedlemmar fått höra ett antal gånger hihi...