30 maj 2014

Oh no igen :(

Närs äldsta dottern skulle prova linnet så jag skulle kunna fästa axelbanden visade det sig att linnet var alldeles för litet (jag som hade mätt så noga....trodde jag...). Helt fel hade det blivit iallafall.
- Snälla mamma kan du göra om linnet så det passar, sa gumman. Vad gör man då? Jo man repar upp hela linnet och börjar om! Let´s do this:-)




Den här gången har jag mätt hur många gånger som helst, nu måste det passa!


27 maj 2014

Ännu ett virkat sommarlinne på G...



När lilltjejen fick se vad jag virkade till stora syster så ville hon absolut ha ett likadant linne, fast rosa. Hon pratar redan om när hon och stora syster ska ha på sig sina linnen samtidigt. Eftersom jag hade några nystan rosa catania så var det bara att börja. Mönstret är ett drops mönster för vuxna så jag får minska ner det en hel del.

22 maj 2014

Virkat sommarlinne nästan klart






Det är nästan klart, jag ska bara sy i knappar i sidan och justera axelbanden. Men då måste dottern vara hemma och det är hon inte jätte mycket nu när det börjar närma sig studenten. När  hon är hemma brukar hon fråga hur långt jag har hunnit på linnet så det verkar efterlängtat (men man vet aldrig)
Hoppas att jag snart kan visa bilder på linnet när hon har det på sig :)

15 maj 2014

Virkat sommarlinne på G...






Inga jättebra bilder jag vet :(  men det ska bli bättre när linnet är klart. Jag har börjat att virka ett linne till äldsta dottern en riktigt rolig beställning. Jag har faktiskt gjort ett i samma modell fast vitt som ni kan se här.
Garnet är safran från drops och även mönstret är från drops



11 maj 2014

Virkad sommartopp färdig










Jag är faktiskt ganska nöjd med min lilla virkade topp till mig själv. Den var riktigt rolig att göra för det var ett tag sedan jag virkade. Men.... det här med fotografering är inte alls min grej. Båda mina tjejer gjorde sitt yttersta för att jag skulle slappna av, men det var inte helt lätt.
Mönstret hittade jag på ravelry och garnet är mandarin petit från sandnes.

7 maj 2014

Oh no :(

Här kommer ett par bilder på min sambos tröja oblockad. Det är dom ända bilderna jag har på den innan jag förstörde den suck.......




När tröjan var färdig provade sambon den och han tyckte att den satt bra på och det tyckte jag också, men så fick jag för mig att jag skulle tvätta den och det skulle jag inte gjort. När jag tog ur den ur tvättmaskinen tyckte jag den var lite sladdrig men jag la den att torka plant.
Nästa dag provade sambon den och då satt den inte så bra, den hängde och sladdrade. Jag är lite impulsiv ibland och det är inte alltid så bra, för denna gång slängde jag tröjan i tvättmaskin och tvättade den i 60 grader så nu har han en filt suck suck....

4 maj 2014

Virkad topp på G...

Nu har jag börjat att virka en topp till mig själv. Jag har stickat mycket sista tiden så det är jätte roligt att få virka nu. Garnet är ett av mina favvo garner i bomull nämligen mandarin petit från Sandnes.



1 maj 2014

Stickcafe`

Så här roligt har vi  på stickcafe`t i barnarp utanför Jönköping :)
Vi skrattar, handarbetar, fikar, pratar och har hur roligt som helst :)








Titta här vilken snygg tröja som blev färdig. Jag tror hon blev riktigt nöjd med tröjan, det skulle jag ha`blivit :)