30 juni 2014

Stickad poncho eller axelvärmare på G...





Nu har jag virkat så många projekt att jag riktigt längtade efter att sticka något och när en kompis tipsade om det här garnet och visade mönstret föll jag direkt. Det ska bli en liten poncho eller axelvärmare som jag tänkt ha på mig lite kyliga sommarkvällar :) Mönstret från drops likaså garnet och det här garnet var faktiskt en riktigt positiv överraskning, hur mjukt som helst och verkar inte fälla något.

26 juni 2014

Virkat linne klart :)





Äntligen har jag fått lite bilder på det virkade linnet till äldsta dottern. Andra gången passade det mycket bättre så nu har jag en belåten tjej. Det var värt allt arbete att göra om det när jag såg hur nöjd hon blev. Mönstret är från drops och garnet är safran också från drops. Jag har virkat ett vitt likadant linne till henne innan som ni kan se här

22 juni 2014

Virkade shorts på G...


Här sitter man glad men lite sliten på flygplatsen efter en helg i London med äldsta dottern. Jag hann börja att virka på ett par shorts till henne innan vi åkte så den virkningen fick hänga med i handbagaget.




När jag virkar kläder i bomull så är mitt "favvogarn" mandarin petit från Sandnes det är så mjukt och behagligt att virka i. Mönstret hittade jag på ravelry, att surfa runt på ravelry är livsfarligt man glömmer bort tiden helt och hållet :)

14 juni 2014

Virkade studentmössor

Det blev ett litet halsband. Tack Blenda :)


Kanske kan ni se dom små virkade studentmössorna runt halsen bland allt annat. Vädret var inte det bästa men det verkade inte studenterna bry sig och det var väl tur. Det bästa var att man blev lika glad själv.
Imorgon drar studenten och jag till London det ska bli jättemysigt :)

8 juni 2014

Virkade små studentmössor på G...

Just nu går jag och väntar på lite garn jag beställt, jag har nämligen lovat äldsta dottern ett par virkade shorts och jag vet att garnet kan komma imorgon. Alltså ingen idé att starta upp ett större projekt men något måste jag ha att göra.


Hittade mönstret till de här små virkade mössorna hos pysselkiisen dom är inte klara för jag hade inget gult garn hemma, det ska vara ett litet gult märke framtill på skärmen. Äldsta dottern tar studenten på fredag och jag hoppas att jag ska komma på något jag kan använda dom till. Har ni några förslag kom gärna med det isåfall :)
De virkade linnena till döttrarna är nu klara och dom passar :) Jag har bara inte fått något tillfälle att fota dom, men det kommer snart.

2 juni 2014

Underbara garner :)

Visst ser det ut som godis - i vilket fall i mina ögon:) Jag har äntligen beställt lite garn från Magasin Duett och jag är inte besviken. Snabb leverans och underbara garner. Det rosa garnet längst bak är Geelong lammull från Australien och de blå nystanen och det lite mindre rosa är Magasin Duetts supersoft.






Visst ser det härligt ut :)