29 juli 2014

Stickad poncho eller axelvärmare klar




Har använt min lilla stickade poncho ett par gånger den är verkligen supermjuk. Fick inte det bästa flytet när jag stickade men att det var så mjukt vägde upp det hela. Garnet är Brushed alpaca Silk från Drops och därifrån även mönstret. Detta är verkligen ett perfekt nybörjarprojekt.

25 juli 2014

Stickad topp färdig





Vi var och hälsade på min syster ett par dagar och när vi var där hade jag på mig min stickade topp första gången. "Nu ska jag ta kort på dig till bloggen, sa hon". Med en sådan härlig bakgrund var det inget att tveka på så nyduschad och fortfarande blöt i håret fick det bli lite bilder :)
Visst bor dom fantastiskt vackert!!!
Garnet är line från Sandnes helt fantastiskt :)  Mönstret är också från Sandnes.

14 juli 2014

Stickad topp på G...






Nu har jag börjat på ett nytt projekt till mig själv. Det ska bli en stickad topp i Sandnes härliga garn line. Det känns så mjukt och fluffigt att jag riktigt längtar efter att den ska bli klar :) Den är stickad med tappade maskor så varje varv bygger rätt så mycket så förhoppningsvis blir den färdig ganska så snart. Semestern har börjat idag så nu ser jag framemot mycket sticktid :)

11 juli 2014

Virkat barnlinne :)






Nu har jag fått bilder på lilltjejens virkade linne äntligen! Jag har använt samma mönster som till min äldsta tjejs linne fast jag fick göra om det lite så att det passade en liten tjej :)
Garnet är catania från schachenmayr. Det var ett jättebra garn att virka i men lite väl hårt att använda till kläder. Lilltjejen är nöjd fast linnet blev lite väl stelt, det är ju rosa :)



7 juli 2014

Virkade shorts klara :)




Nu är dom virkade shortsen till äldsta tjejen klara :) Dom ser gråa ut men dom är kolsvarta. Hon har provat och godkänt dom men det blev inga bilder när hon hade dom på sig, det kanske kommer senare. Mönstret finns på Ravelry och garnet är Mandarin petit från Sandnes.